HELIOS HRVATSKA / Chromos – nove informacije vezane za epidemiju koronavirusa (COVID-19)

U ovom trenutku, gotovo sve HELIOS proizvodne lokacije, uključujući Chromos, rade neometano. Prošli tjedan dodatno smo povećali zalihe gotove robe i sirovina, kao i količinu ambalaže na svim proizvodnim lokacijama. Također, u bliskom smo kontaktu s dobavljačima kako bismo procijenili moguće rizike u lancu opskrbe. U ovom trenutku minimalna su odstupanja samo u zalihama sirovina. Trudimo se održati visoku razinu usluge. Međutim, kako se situacija s dobavljačima diljem Europe i prijevozničkim tvrtkama svakodnevno mijenja, molimo da uzmete u obzir moguća kašnjenja pri isporuci i dulje vrijeme čekanja. U slučaju značajnijih prepreka u isporukama, obavijestit ćemo vas. 

U Helios Hrvatska i Chromosu svakodnevno pratimo situaciju u vezi širenja koronavirusa (COVID-19) i provodimo sve potrebne mjere, osiguravajući neprekinuto provođenje naših aktivnosti. Istovremeno, zdravlje i sigurnost zaposlenika i ostalih sudionika naš su prioritet. U posljednja dva tjedna pripremili smo više smjernica i mjera za održavanje odgovarajućih higijenskih standarda u uredima, zajedničkim prostorijama i proizvodnim pogonima. Pripremili smo i dodatne smjernice i mjere za sve posjetitelje Helios Hrvatska i Chromos lokacije, te uredili posebne prostore za vozače kamiona.

S ciljem smanjenja fizičkog kontakta, omogućili smo zaposlenicima, gdje je to moguće, rad od kuće. Otkazali smo sva poslovna putovanja, obuke, edukacije i događanja, kao i sve sastanke koji nisu hitni. Za vas smo i dalje dostupni putem naših uobičajeni Helios Hrvatska i Chromos kontakata putem e-pošte, mobilnih telefona i drugih alternativnih opcija komunikacije na daljinu, poput telekonferencija i Skype poziva.

Nadamo se da će gore navedene mjere uzrokovati najmanje moguće poremećaje u našoj komunikaciji, pružanju usluga i efikasnosti poslovanja. Vjerujemo da ćemo zajedno prevladati poteškoće i izgraditi još čvršće temelj za vrijeme kada se situacija vrati u uobičajenu.