• Floor Expert –podovi kao jedinstveno umjetničko djelo

  Floor Expert

  Suvremeni zahtjevi na suvremenom tržištu klijenti pred izvođače svakodnevno stavljaju sve više zahtjeva vezanih za vizualne i dekorativne odlike podnih površina. Oni maštovitim podovima žele pokazati svoju jedinstvenost i individualnost, ali od proizvoda također očekuju visoku izdržljivost, jednostavno održavanje i ekonomičnost.

  Opširnije
 • Poliflor klasici za sve izazove interijera

  Poliflor

  Dobro poznati proizvodi Poliflor linije za dekoraciju i zaštitu unutarnjih zidova pružaju već dugi niz godina kvalitetna rješenja za sve potrebe i izazove unutarnjih površina. Dobro poznata kvaliteta krije se iza modernog i vizualno zaokruženog identitet.

  Opširnije
 • Chromoden 2K – za ljepotu parketa i drvenih površina

  Chromoden 2K ulja za parkete i decking

  CHROMODEN 2K ULJE ZA PARKETE je dvokomponentna smjesa specijalnih ulja, voskova i UV stabilizatora. To je premaz za impregniranje drvenih podova i parketa te vrtnog namještaja koji istiće boju i teksturu drveta.

  Opširnije
 • Obnova opatijske ljepotice

  Hotel Imperial

  Hotel Imperial, Opatija osim što je promijenio vanjski izgled, u hotelu Imperial su temeljito obnovljene i sve sobe, unutrašnji zajednički prostori i restoran što je za nas u Chromosu značilo pune ruke posla jer su se koristiti i proizvodi poput Chromoden lakova za parkete, Chromolux premaza za drvo, Poliflor boja za zidove i mnogih drugih.

  Opširnije
 • Mališani u Chromosovim dresovima

  NK Slavonac Komletinci

  Radost i osmjeh na licu mališana uvijek su pokretač za dobra djela. Ovaj puta Chromos je sponzorirao novu garnituru dresova za mališane iz NK Slavonac u Komletincima.

  Opširnije
 • Partnerstvom do uspjeha Split 2018

  Partnerstvom do uspjeha

  U Splitu, u našem Distributivnom centru 24.04.2018 obilježili smo uspješnu proteklu sezonu i početak nove još perspektivnije sezone uz naše vjerne partnere.

  Opširnije
 • Građevinsko zemljište na PRODAJU

  Zemljište na prodaju

  Prodaju se 2 čestice od 9.000 m2 do 10.000 m2 u vlasništvu tvrtke Chromos boje i lakovi d.d.

  Opširnije
 • Otvorili smo veličanstvenu izložbu KATARINA VELIKA CARICA SVIH RUSA

  Jučer, u 19h svečano smo otvorili dugoočekivanu izložbu Katarina Velika u Klovičevim Dvorima. Među mnogim uzvanicima kao ponosni Glavni partner izložbe imali smo čast pozvati nekolicinu partnera, koji su s oduševljenjem pratili događanje.

  Opširnije
 • CHROMOS ponosni Glavni partner izložbe KATARINA VELIKA CARICA SVIH RUSA

  Katarina Velika Carica svih Rusa

  „Partnerstvo s umjetnošću, ovom velikom izložbom i Klovićevim Dvorima koji predstavljaju sinonim za umjetnost grada Zagreba za nas u Chromosu nije bilo upitno niti trenutka, jer prepoznajemo vrijednosti koje je Katarina Velika živjela, a mi već gotovo puno stoljeće istom strašću razvijamo i proizvodimo naše proizvode čija je kvaliteta prepoznata diljem Europe".

  Opširnije
 • Naš novi proizvod -ROOF EXPERT AC

  Visokokvalitetne sirovine i ekološki prihvatljiv pristup zajednički su nazivnici svih premaza dostupnih u Chromosovoj ponudi. Jedan od njih je elastični premaz za ravne krovove HIDROFLEX roof AC.

  Opširnije