Vijesti

Početna|Vijesti
Vijesti2021-08-26T05:36:45+00:00

Produžili smo obilježavanje stoljeća Chromos kvalitete

Prošle je godine poduzeće Chromos boje i lakovi d.d., član ugledne Helios Grupe, obilježilo čak sto godina postojanja. Danas jedan od vodećih proizvođača u industriji boja i premaza na europskom tržištu, sa širokim asortimanom i bogatim iskustvom, započeo je malom lokalnom proizvodnjom.

22. ožujka 2021.|

Sustavi za rekonstrukciju i renoviranje zaštićenih povijesnih građevina

Visokokvalitetan cjelovit sustav mortova, podložnih i završnih žbuka te građevinskih premaza za sanaciju i obnovu povijesnih građevina koje restauratori, izvođači i stručnjaci za saniranje, mogu odabrati sa sigurnošću i u skladu s najzahtjevnijim propisima i standardima struke.

10. siječnja 2021.|

Poliflor u novom “For generations.” ruhu

Našu slavljeničku For generations. kampanju proširili smo i na liniju proizvoda za unutarnje zidne površine Poliflor. Različite generacije zadovoljnih kupaca od sada vam se smiješe s naših Poliflor pakiranja. Istovremeno, receptura i kvaliteta proizvoda ostale su nepromijenjene!

19. lipnja 2020.|

Nove informacije vezane za epidemiju koronavirusa (COVID-19)

Svakodnevno pratimo razvoj situacije u vezi s epidemijom koronavirusa (COVID-19) i provodimo brojne preventivne mjere u skladu s preporukama državnih institucija. U nastavku možete pronaći najnovija ažuriranja, mjere i smjernice vezane za tu temu.

24. ožujka 2020.|

Naslov

Go to Top