Vrhunske unutarnje boje za zidove za zaštitu i dekoraciju unutarnjih zidnih površina. Poliflor brend u svom širokom asortimanu nudi visokodisperzivne boje s velikom pokrivnošću za različite namjene. Bilo da se radi o dekorativnoj potrebi s mogućnošću odabira iz široke palete nijansi ili praktičnoj potrebi kao što su perive boje, latex, green, fungistop itd. Sigurne i atraktivne boje možete pronaći u našem asortimanu boja pod markom Poliflor.

Luxal je najpoznatija lak boja za drvo i metal na tržištu s tradicijom dugom preko 100 godina. Svojom kvalitetom i dugom prisutnošću na tržištu postao je sinonimom boje za željezo i stolariju. Danas pod imenom Luxal postoji niz proizvoda od temeljnih do završnih premaza kao i temperaturno otpornih i s miox efektom te ekološku liniju proizvoda pod nazivom Luxal Aqua.

Postojanost parketa ili drvenog poda može se osigurati samo visokokvalitetnim proizvodima. Više od 60 godina poznati brend Chromoden dokazao je svoju kvalitetu u asortimanu postavljanja i zaštite drvenih podova i postao prvi izbor za profesionalce. Chromoden marka je sinonim za potpuni asortiman vrhunskih proizvoda za pripremu i završnu obradu parketa, moderne ekološke proizvode bez organskih otapala i neugodnih mirisa i preporučene sustave za sve vrste podloga.

Chromolux marka drvenim površinama osigurava dugovječnost i atraktivnost jer u svom asortimanu ima razvijen čitav niz proizvoda i sustava za zaštitu drva i drvu sličnih materijala kojim se drvo može zaštititi transparentnim ili pokrivnim proizvodima. Chromolux N proizvodi omogućuju zaštitu razne građevinske stolarije u nekoliko različitih stupnja sjaja.

Chromos pod svojom markom Fasadex nudi cjelovita sustavna rješenja za fasade kao što su ETICS fasadni sustavi i Fasadex toplinsko–izolacijski sustavi, koji zadovoljavaju sve estetske i zaštitne funkcije. Iskustvo, tehnološka rješenja i stručnost na području ugradnje toplinsko–izolacijskih sustava garancija su njihove kvalitete i trajnosti.

FLOOR EXPERT sustavi podnih obloga pružaju izvrsnu zaštitu unutarnjih i vanjskih betonskih podloga koje zadovoljavaju najviše zahtjeve u pogledu kvalitete, trajnosti, higijenske sigurnosti i estetike. Izborom nijansi i različitih dekorativnih tehnika pružaju se bezbrojne mogućnosti individualnog dizajna koji prostoru daje jedinstven i inspirativan izgled.

Inovativni sustavi dizajnirani su kako bi pouzdano pružili dugotrajnu zaštitu ravnim i kosim krovovima od betona, opeke, kamena, bitumena, crijepa ili metala. Tekuće membrane izvode se bez spojeva s potpunim prianjanjem uz podlogu, koju štite od vode, vlage i UV zračenja. Roof Expert sustavi izvrsna su tehnologija za nove krovove i odlično rješenje za renoviranje starih.