Pravna obavijest

Ova internetska stranica sadrži opće informacije o CHROMOS BOJE I LAKOVI d.d. i povezanim trgovačkim društvima, poslovanju navedenih društava te njihovim proizvodima. Obavijest se odnosi na sve koji posjećuju internetsku stranicu; molimo, pažljivo pročitajte. Korištenjem internetske stranice https://www.chromos.eu korisnik potvrđuje da je prihvatio i da je suglasan s navedenim uvjetima.

Opća pravila i uvjeti

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti nabave

General Purchasing conditions

Politika upravljanja zaštitom okoliša

Podatci o poduzeću

Naziv poduzeća: CHROMOS BOJE I LAKOVI d.d.

Registracijski broj: 080010237

Porezni broj: 61150947001

Sjedište: Zagreb

Poslovna adresa: Radnička cesta 173D

Telefon: +385 (0)1 2410 666

Faks: +385 (0)1 2405 512

Elektronska pošta: web@chromos.eu

Pravne informacije

Sva prava pridržana. Obavijest se odnosi na početnu stranicu i sve pod-stranice internetske stranice https://www.chromos.eu. Sve informacije i materijal (tekst i slike) na internetskoj stranici https://www.chromos.eu zaštićeni su autorskim pravom i srodnim pravima i/ili pravima industrijskog vlasništva koja drži CHROMOS BOJE I LAKOVI d.d. i/ili povezana trgovačka društva. Korisnici smiju koristiti internetsku stranicu https://www.chromos.eu samo za svoje osobne, nekomercijalne potrebe. Korištenje internetske stranice https://www.chromos.eu na ikoji drugi način, pogotovo za komercijalne potrebe, zabranjeno je.

Ograničeno korištenje informacija i materijala

Sve informacije i materijal (tekst i slike) objavljeni na internetskoj stranici https://www.chromos.eu mogu se razmnožavati samo za nekomercijalne potrebe te zadržavajući sva iskazana upozorenja o autorskim pravima i/ili pravima industrijskog vlasništva. Spomenute informacije i materijali ne smiju se kopirati, razmnožavati, ili na ikoji drugi način distribuirati za komercijalne potrebe bez izričitog odobrenja od strane CHROMOS BOJE I LAKOVI d.d. i/ili povezanih trgovačkih društava.

Svaka kopija ili dio sadržaja sa internetske stranice mora biti označena CHROMOS BOJE I LAKOVI d.d. znakom, u skladu s pravilima korporativnog identiteta – sva prava pridržana. Internetska stranica https://www.chromos.eu također sadrži informacije trećih strana te poveznice do internetskih stranica trećih strana, pri čemu CHROMOS BOJE I LAKOVI d.d. nije odgovoran za njihov sadržaj i ne može ništa jamčiti u tom pogledu. Za posjećivanja i korištenja spomenutih poveznica, odgovornost CHROMOS BOJE I LAKOVI d.d. u potpunosti je isključena.

Ovu pravnu obavijest CHROMOS BOJE I LAKOVI d.d. može izmijeniti u bilo kojem trenutku, te je za korisnike obvezujuća u svojem trenutno valjanom obliku; zato preporučamo da se dobro upoznate s njenim sadržajem kod svakog posjeta internetskoj stranici https://www.chromos.eu. Korištenje internetske stranice https://www.chromos.eu u suprotnosti s ovdje navedenim pravilima je zabranjeno. Korisnik koji koriste internetsku stranicu https://www.chromos.eu u suprotnosti s ovdje navedenim pravilima u potpunosti je sam odgovoran za svoje postupke.

Ograničena odgovornost

Sve informacije i materijali na internetskoj stranici https://www.chromos.eu samo su informativne. CHROMOS BOJE I LAKOVI d.d. predan je pružanju točnih, ažurnih i potpunih podataka na internetskoj stranici https://www.chromos.eu, međutim ne može jamčiti njihovu točnost i cjelovitost te ne preuzima odgovornost u tom pogledu.

Korisnici internetsku stranicu https://www.chromos.eu te njen sadržaj koriste na vlastitu odgovornost. CHROMOS BOJE I LAKOVI d.d. i druge pravne ili fizičke osobe koje su doprinijele osnivanju i oblikovanju stranice ili još uvijek sudjeluju s njenim ažuriranjem, nisu odgovorni za štetu do koje može doći zbog pristupanja, korištenja ili nemogućnosti korištenja informacija na tim internetskim stranicama, ili bile kakve greške ili propuste u njihovim sadržajima.

CHROMOS BOJE I LAKOVI d.d. nije odgovoran za štetu (uključujući onu nastalu zbog virusa) do koje može doći na korisnikovoj programskoj opremi, mobilnom telefonu ili bilo kojoj drugoj napravi i/ili aplikaciji koja se je koristila za pristup spomenutoj internetskoj stranici, koja je posljedica pristupa ili korištenja internetske stranice https://www.chromos.eu. Nadalje, CHROMOS BOJE I LAKOVI d.d. nije odgovoran za ikakvu drugu vrstu štete do koje može doći zbog korištenja ili nemogućnosti korištenja internetske stranice https://www.chromos.eu. CHROMOS BOJE I LAKOVI d.d. pridržava pravo da internetsku stranicu https://www.chromos.eu bilo kada promijeni, na bilo koji način i bez obzira na razlog, bez prethodne obavijesti te ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice takvih promjena.