Školska ploča iz vaše mladosti kao zanimljiv i moderan detalj u interijeru

“Školske” ploče u posljednjih su se nekoliko godina pojavile u brojnim interijerima. Međutim, nije riječ o klasičnim tamnozelenim školskim pločama na kakve smo navikli, nego o crnoj boji za ploče koju samostalno možete nanijeti na zid ili određeni komad namještaja.

Boja za ploču vrlo lako će se uklopiti u bilo koji prostor i stil uređenja doma. Ovom će se bojenju najviše razveseliti vaši mališani, pa će se obojena površina odlično uklopiti u dječju sobu, ali s njom u tren oka možete osvježiti i ostale prostorije u vašem domu, poput kuhinje gdje će poslužiti za popis namirnica ili prijedloge za ručak, predsoblje za zapisivanje obaveza i sl. Ako vašoj mašti nema granica vrlo brzo ćete se dosjetiti i površina u vašem radnom okruženju gdje bi vam ovako obojena piši-briši površina dobro došla.

Lak boju za ploču možete nanijeti na gotovo svaku površinu. Upotrijebite je za dekoraciju zidnih i drvenih površina, stolova za stolni tenis, školskih ploča i drugih predmeta od drva. Primjerice, možete uzeti stari okvir za slike i unutrašnjost prebojiti bojom za ploču. Tako ćete dobiti jedinstvenu ploču na koju ćete uvijek moći nacrtati ili napisati nešto drugo, ovisno o raspoloženju. Prebojite vrata sobe ili stolić na kojem crtaju vaši mališani kako bi mogli svoju kreativnost slobodno izraziti i van papira.

Uz veliko, a od sada i malo pakiranje, efektom školske ploče u crnoj mat nijansi jednostavno ćete i brzo osvježiti i probuditi zidne i drvene površine u svom domu ili na radnom mjestu.

Ukoliko se za početak odlučite obojiti manju površinu ili neki predmet potražite pakiranje proizvoda Tablin od svega 0,2 l, uz standardno dostupno pakiranje od 0,75 l. 1 l biti će vam dostatna za 8-10 m² površine prebojene u jednom sloju. Pobrinite se da je podloga koju namjeravate bojiti čista, suha, obrušena brusnim papirom i otprašena. Više informacija o načinu i uvjetima nanošenja pročitajte u tehničkoj informaciji proizvoda ili se posavjetovati s našim tehničkim stručnjacima za primjenu koji su vam uvijek na raspolaganju.

Probudite kreativnost, kredom zapišite obaveze ili jednostavno ostavite poruku ukućanima ili kolegama. Sigurni smo da će se nove ideje javljati svakoga dana i da ćete dobro iskoristiti ovaj ukrasni i funkcionalan detalj u vašem prostoru.